İçeriğe geç

Kayseri Akdagmadeni Otobusle Kac Saat

Kayserı Nevsehır arası kaç saat?

Kayseri-Nevşehir arası otobüs yolculuğu ortalama 1 saat 31 dakika sürmektedir.

Kayseri Silifke kaç saat sürüyor?

Kayseri Silifke arası seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürmektedir? Kayseri Silifke arası toplam mesafe 311 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat 30 dakika sürmektedir.

Yozgat Otogarı Akdağmadeni arası kaç km?

Yozgat ile Akdağmadeni arası kaç kilometre? Yozgat ile Akdağmadeni arası mesafe yaklaşık 104 km’dir. Kamil Koç ile Yozgat’tan Akdağmadeni’ye yolculuğunuz yaklaşık 55 dakika ve saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Akdağmadeni Sivas kaç TL?

Akdağmadeni’den Sivas’a en popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatları. Otobüs şirketleri

Nevşehir Kırsehır arası kaç km?

Nevşehir ile Akşehir arasındaki mesafe kaç kilometredir? Nevşehir ile Akşehir arasındaki mesafe yaklaşık 351 km’dir. Kamil Koç ile Nevşehir’den Akşehir’e yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 55 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Kayseri Nevşehir otobüs ücreti ne kadar?

Kayseri – Nevşehir otobüs bileti ne kadar? Kayseri Nevşehir arası otobüs bileti fiyatları 130.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 130 civarındadır.

Kayseri ile Mersin arası kaç saat sürüyor?

Kayseri’den Mersin’e kaç saat sürüyor? Kayseri ile Mersin arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 6 saat sürüyor.

Silifke Kayseri arası otobüsle kaç saat?

Silifke ile Kayseri arası toplam mesafe 311 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat sürmektedir.

Kayseri Isparta kaç saat sürüyor?

Kayseri ile Isparta arası kaç kilometre? Kayseri ile Isparta arasındaki mesafe yaklaşık 595 km’dir. Kamil Koç ile Kayseri-Isparta seyahatiniz yaklaşık 9 saat sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Kayseri Akdağmadeni kaç saat sürüyor?

Otobüs bileti arayın Kayseri – Akdağmadeni. Yaklaşık seyahat mesafesi: 198 km. Yaklaşık seyahat süresi: 2 saat ve 23 dakika. Son satış 16 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 298 TLN. Seyahat sayısı: 33 günlük Kalkış noktaları: 1 hat daha

Akdağmadeni Sivas arası kaç?

Akdağmadeni ile Sivas arası kaç kilometre? Akdağmadeni ile Sivas arası mesafe yaklaşık 124 km’dir. Kamil Koç ile Akdağmadeni’den Sivas’a yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 15 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Yozgat Akdağmadeninde ne çıkıyor?

Metal madenleri arasında demir yatakları ve yatakları ağırlıklı olarak Akdağmadeni, Sorgun ve Sarıkaya ilçelerinde bulunmaktadır. Akdağmadeni-Karapınar demir yatağında ortalama tenör %40 Fe2O3 olan 8 adet yatak bulunmaktadır.

Akdağmadeni önceden nereye bağlıydı?

1860 yılında Karahisar Beyramşah Belediyesi’ne bağlı bir belediye kurulmuş, 1871 yılında ise Karahisar Beyramşah Belediyesi kurulmuş ve Akdağmadeni Belediyesi’nde de belediye teşkilatı kurularak Yozgat’a bağlanmıştır.

Akdağmadeni nasıl bir yer?

İlçe bir plato olduğundan iklimi Orta Anadolu’ya benzer ve yazları çok sıcaktır; kışın sıfırın altında sıcaklıklar yoktur. Kar yağışı Yozgat’ta olduğu gibi Kasım ortasında başlar. Akdağlar’da kar Haziran ve hatta Temmuz’a kadar kalır. Yaklaşık ortalama sıcaklıklar ve yağış miktarları aşağıdaki gibidir.

Akdağmadenin kaç köyü var?

Akdağlar eteklerinde kurulduğu için ilçede çıkarılan madenden dolayı “Akdağmadeni” adını almıştır. İdari olarak 3 belde ve 82 köye bağlıdır.

Kayseri Kapadokya’ya yakın mı?

Kayseri-Kapadokya arası mesafe yaklaşık 70 kilometredir. Bu mesafeye Kayseri Niğde karayolunu kullanarak yaklaşık 60 dakikada ulaşabilirsiniz.

Kayseri Nevşehir arası otobüs kaç km?

Otobüs bileti ara Kayseri – Nevşehir. Yaklaşık seyahat mesafesi: 81 km. Yaklaşık seyahat süresi: 1 saat 15 dakika. Son satış 12 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 110 TLGünlük seyahat sayısı: 2 Seyahat noktaları: 1 hat daha

Niğde Kayseri arası kaç saat sürüyor?

İki şehir arasındaki mesafe 122 kilometre olup yolculuk yaklaşık 1 saat 30 dakika sürüyor.

Kayseri Ürgüp arası otobüs nereden kalkıyor?

Terminalin çıkış kapısının önündeki duraklardan 740, 141, 142, 143, 145, 400, 402, 404, 405, 650, 711 ve 802 numaralı otobüsler kalkmaktadır. Bu otobüslerle şehrin birçok noktasına ulaşabilirsiniz. Terminalin hemen yanındaki Selimiye durağında şehir merkezine giden tramvayları bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kızıl Saçlı Escort